Suntem in luna februarie, luna dedicata dragostei si iubirii! Nu-i asa ca o atmosfera romantica, relaxata, care sa te invaluie si sa te rasfete e ceea ce iti doresti cel mai mult? Noi stim asta, de aceea venim cu o propunere: in perioada 7 - 24 februarie magazinul de covoare online TarraCarpet desfasoara campania"Doar pentru fani: spune-ti parerea despre Sf.Valentin in Romania si primesti 5% reducere!".

Aceasta campanie se adreseaza exclusiv fanilor paginii de Facebook a TarraCarpet!

Procedura este urmatoarea:

  • devii fan al TarraCarpet pe pagina de fan de pe Facebook (procedura simpla si rapida, se da click pe Like/Imi place la http://www.facebook.com/tarracarpet)
  • postezi pe peretele paginii parerea ta despre sarbatoarea Sf. Valentin in Romania
  • primesti pe email un cod de reducere (acest cod se poate utiliza la comandarea oricarui produs TarraCarpet care nu este inclus deja in alta promotie)
  • introduci produsul pe care doresti sa il achizitionezi in cosul de cumparaturi (e necesar ca produsul sa nu fie inclus deja in alta promotie)
  • introduci codul de reducere primit in zona speciala destinata codurilor de reducere (in pagina cosului de cumparaturi)
  • reducerea se aplica automat

 

Comandarea si livrarea produselor se face in conditiile TarraCarpet, postate pe site.

Campania se desfasoara exclusiv in magazinul online www.tarracarpet.ro.

Va asteptam cu drag!

Profitam de aceasta sarbatoare de Halloween pentru a va oferi un cadou dulce. La orice comanda primita in zilele de 30-31 octombrie magazinul de covoare Tarra Carpet va ofera un cadou dulce.