Decorarea scărilor interioare

9 February 2015
0 comentarii

Fie că vorbim de locuințe sau de clădiri publice, scările de interior sunt foarte importante. Mai ales când este vorba de propria noastră locuință, scările de interior, pe lângă aspectul funcțional evident, de a face trecerea de la o încăpere la alta, de la un etaj la altul, acestea trebuie să se integreze și în decorul casei. Decorarea scărilor interioare trebuie să țină cont atât de aspectul practic cât și de cel estetic al încăperii.

 

                       

Dacă doriți sa protejați întreaga treaptă, puteți opta pentru îmbrăcarea treptelor cu mochetă. Mocheta este ușor de folosit și oferă o căldură suplimentară atât din punct de vedere termic cât și estetic.

 

O altă variantă o reprezintă alegerea unei traverse, cu care să vă îmbrăcați atât treptele cât și holul. Traversele reprezintă o soluție ideală datorită caracteristicilor de izolare termică și fonică, respectiv celor antiderapante. Atât mocheta cât și traversa se prind cu profile de trepte, fiind astfel ușor de curățat. Traversele și mochetele se găsesc într-o gamă variată de modele și culori, pentru diferite clase de trafic și din materiale rezistente la uzură și care rețin praful.

 

Dacă preferați un hol mai aerisit, o alegere ideală ar fi covoarele de scări. Sunt ușor de montat, au o parte adezivă, care ajută la o fixare mai bună pe treaptă, sunt rezistente și ușor de întreținut. Covoarele de scări izolează termic și fonic, protejează împotriva alunecărilor, mai ales pe cei mici, care obișnuiesc să alerge pe scări, și vor oferi o pată de culoare încăperii. În plus, acestea se pot asorta cu traversa de pe hol, conferind astfel unitate și design spațiului.

Traversa mocheta Cheops         Covor scari Cheops

0 comentarii