Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile de mai jos. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Administratorul site-ului www.tarracarpet.ro este SC TarraPlast S.R.L., înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J33/1783/1993 şi având Codul unic de înregistrare RO5099976. Utilizarea site-ului www.tarracarpet.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor impuse de SC TarraPlast S.R.L., condiţii detaliate în continuare. SC TarraPlast S.R.L îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare în prealabil.

 

1. Dreptul de Autor

Site-ul www.tarracarpet.ro şi tot ce conţine acesta (text, imagine, elemente de grafică web, scripturi, programe, etc) este proprietatea SC TarraPlast S.R.L, fiind sub incidenţa Legii drepturilor de autor şi a Legilor privind proprietatea intelectuală şi industrială. Utilizarea oricăror elemente conţinute de acest site fără acordul scris al SC TarraPlast S.R.L. se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare.

2. Accesul la informaţiile de pe site

SC TarraPlast S.R.L. oferă tuturor utilizatorilor acces limitat şi doar în interes personal la site-ul www.tarracarpet.ro. Orice reproducere, copiere, modificare, comercializare, vânzare, exploatare sau utilizare, parţială sau integrală, a informaţiilor existente pe acest site fără acordul scris obţinut în prealabil este strict interzisă.

3. Limitarea răspunderii pentru produse şi servicii

Produsele (covoare, carpete, produse de curăţat, etc) sunt oferite în forma în care vin de la producător/furnizor şi sunt puse la dispoziţia clienţilor în limita stocului disponibil. Imaginile produselor de pe site au titlul de exemplu, astfel că produsele livrate pot fi uşor diferite de imaginile vizualizate în prealabil pe site (culoare, structură, dimensiuni, etc). SC TarraPlast S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă de eventualele defecţiuni sau neconcordanţe ale produselor cumpărate online, responsabilitatea acestora revenind producătorului/furnizorului. Utilizarea acestui site şi achiziţionarea produselor prezentate se face pe propriul risc. La cererea clientului, produsele pot fi însoţite de certificat de calitate original emis de producător/furnizor. SC TarraPlast S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Pentru evitarea oricăror neînţelegeri, vă invităm să ne contactaţi. Acceptarea comenzii de achiziţionare transmisă pe site, prin e-mail, telefonic sau prin orice altă metodă, are loc în momentul în care clientul semnează factura fiscală ce însoţeşte produsul. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii şi discuţiile telefonice, prin e-mail şi prin orice alte metode cu SC TarraPlast S.R.L. nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi deci nu semnifică încheierea contractului la distanţă.

4. Limitarea răspunderii pentru preţuri

Preţurile prezentate includ TVA (24%). Costul livrării şi al transportului la destinatar al produselor comandate nu sunt incluse în preţul afişat pe site, în afara cazului în care se specifică în mod expres acest lucru. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă. Nu există o limită de preţ minimă a comenzii.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Produsele pot fi livrate oriunde in Romania. SC TarraPlast S.R.L. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de a le onora, prin contactarea clienţilor. Pe lângă tariful perceput de SC TarraPlast S.R.L. pentru produsele comandate, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif adus la cunoştinţa clientului în momentul confirmării comenzii. SC TarraPlast S.R.L. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de voinţa firmei: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă cumpărătorul tot nu este găsit, comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Vă rugăm să efectuaţi verificarea produselor la primire, în prezenţa reprezentantului firmei de curierat sau în prezenţa personalului nostru, dacă ridicaţi produsul comandat direct de la sediul firmei SC TarraPlast S.R.L. Aveţi obligaţia de a nu semna nimic, până nu verificaţi şi testaţi produsele.

6. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. SC TarraPlast S.R.L. îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Aceasta se poate realiza prin mandat poştal sau prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă către SC TarraPlast S.R.L. la adresa de e-mail [email protected] sau prin fax, la numarul 0230 574 030. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC TarraPlast S.R.L.

7. Limitarea răspunderii pentru garanţia/calitatea produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia practicată de fiecare producător/furnizor în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. 

8. Limitarea responsabilităţii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.tarracarpet.ro pot face comentarii şi sugestii la adresa acestuia şi a produselor pe care la oferă. SC TarraPlast S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. SC TarraPlast S.R.L. nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să plăteasca despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă firmei SC TarraPlast S.R.L. şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui conţinut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC TarraPlast S.R.L. nu îşi asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conţinutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, acestea fiind sub incidenţa limitării responsabilităţii, ca şi întreg conţinutul site-ului www.tarracarpet.ro.

9. Limitarea responsabilităţii pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.tarracarpet.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. Societatea SC TarraPlast S.R.L. nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor (modificări, setări, sau actualizări ale site-ului). De asemenea, SC TarraPlast S.R.L. nu va putea fi facută responsabilă pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.tarracarpet.ro. SC TarraPlast S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care face trimitere şi care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.tarracarpet.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală revine proprietarilor şi administratorilor acestora.

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris SC TarraPlast S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără a suporta penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Clientul trebuie să returneze în acest interval de 14 zile produsul cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, şi să suporte cheltuielile de expediţie conform legilor româneşti. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru către client. Dreptul de returnare nu se aplică pentru bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător, sau personalizate în mod clar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin poştă la adresa: jud. Suceava, Loc. Cornu Luncii, Strada Principală, Nr. 198.

11. Confidenţialitate

Informaţiile cu caracter personal, furnizate de către Cumpărător/Client Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Nicio declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimţământul prealabil scris al Vânzătorului. SC TarraPlast S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.tarracarpet.ro adresa sa de e-mail, poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date a www.tarracarpet.ro. Pentru a şterge informaţiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient să ne contactaţi şi să solicitaţi acest lucru prin e-mail. SC TarraPlast S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise de către clienţi prin sistemul său informatic. SC TarraPlast S.R.L. nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea, SC TarraPlast S.R.L. nu raspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul şi nu răspunde pentru acţiunile terţilor îndreptate împotriva site-ului şi/sau a clienţilor săi. La efectuarea unei comenzi şi / sau la înregistrarea dvs. drept abonat la newsletterul Tarracarpet, vom stoca informaţiile dvs. personale. Prin acestea acceptaţi faptul că stocăm informaţiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. şi sunteţi de acord să primiţi pe viitor materiale promoţionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, poştă, e-mail, sisteme automatizate de trimitere a newsletterelor etc.) din partea SC TarraPlast S.R.L.. Utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.tarracarpet.ro, în timpul creării contului şi pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. SC TarraPlast S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. Vânzătorul se obligă să respecte cumpărătorului drepturile prevăzute de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, publicată în M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 şi normelor emise în aplicarea acesteia şi va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenţa. Datele furnizate nu vor fi difuzate către terţi. La cererea expresă a cumpărătorului, vânzătorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de rectificare sau dreptul de ştergere a datelor, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumpărătorul va trimite vânzătorului pe adresa de e-mail [email protected] sau prin poştă la adresa str. Principală, nr. 198., Cornu Luncii, jud. Suceava, o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, în care va specifica în detaliu solicitarea. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

12. Politica de utilizare Cookie-uri

Această politică se referă la cookie-urile şi paginile web operate de SC TarraPlast S.R.L. cu sediul social în Cornu Luncii, Strada Principală, nr. 198. Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet “pasiv” (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard driverul utilizatorului). Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile noastre pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: – preferinţele în materie de confidenţialitate online, coşul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permiţându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

13. Litigii şi dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe site-ul www.tarracarpet.ro sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit soluţionarea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor româneşti de judecată. Clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri o dată ce îşi exprimă acordul faţă de acest Contract cu Clientii.