Modalităţi de plată

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Tarra Carpet. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Ȋn cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Tarra Carpet, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă: SC Tarra Plast SRL

Cont lei: RO40BTRLRONCRT0263733401 BANCA TRANSILVANIA

Cod unic înregistrare: RO5099976

Ramburs

Plata la curier: în cazul livrării prin curier, plata se efectuează la ridicarea coletului.

Modalităţi de livrare

Curier

Produsele comandate de pe Tarra Carpet pot fi livrate oriunde în ţară, indiferent dacă este zonă rurală sau urbană. Costurile de transport diferă în funcţie de greutatea produsului, începând de la un cost de 12.40 RON (taxa de manipulare), la care se adaugă 0.93 RON pentru fiecare kg. Dacă se plăteşte ramburs, se mai adaugă o taxă de 6.2 RON.

Valoarea costurilor de transport va fi afişată în 'Coşul de cumpărături' dacă selectaţi 'Livrare curier', continuând apoi completarea datelor.

Vezi aici lista localităţilor pentru care nu se percep taxe suplimentare pentru kilometri externi. Pentru alte localităţi vă rugăm să ne contactaţi la [email protected] sau la 0230.574.030, pentru a vă calcula taxa de transport.

Produsele din stoc se livrează între 24 şi 48 de ore din momentul confirmării comenzii !

Ridicare de la sediul firmei

Produsele comandate pot fi ridicate de la sediul firmei (Str. Principală, 198, Cornu Luncii, jud. Suceava) fără nici un cost adiţional. Personalul Tarra Carpet vă va identifica în sistem pe baza comenzii dumneavoastră online şi vă va pune la dispoziţie produsele comandate.

Drepturile consumatorului

Legea dreptului de returnare a produselor în 14 zile, la cumpărarea la distanţă

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la achiziţionarea produselor se aplică doar clienţilor persoane fizice. Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produselor.

Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur. Dreptul de returnare nu se aplică pentru bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător, sau personalizate în mod clar.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000 (art.2 şi art.4), O.U.G. 34/2014, în cazul achiziţionării de produse de pe site-ul www.tarracarpet.ro prin utilizarea tehnicilor de comunicare la distanţă.